December 24, 2011

im so sorry

Hey GIRL, im so sorry for what i've done. But for sure you have no idea why i did that. For the things that i've done one more time million of forgiveness. im sorry .(

August 14, 2011

yes. you. yes. freedom.

Hey peeps. 


errrr............ LAPAR =(


haha. bodoh lah,mcm budak2.


dah nama puasa,standard la bro.


ckp jantan.


tgh tggu membe ajak main PES.


tetiba terdetik nak tulis entry kat sini.




HATI aku.


KERAS yang amat sangat.


susah nak terima orang,tapi orang senang sngt nak terima aku.


kenapa ekk?? BODOH AKU NIE JAHAT LAAA


dah la TAK HANDSOME.


perangai mcm SIAL.


mulut mcm LANCAU.


tapi org tetap jgk nak dekat dgn aku.


jatuh hati dgn aku.


bila dah jatuh hati mula la hati tuu terluka.


aku dah cakap aku nie jahat.


but............ i just wanna make some friend. salah ke??? =(


im sorry...............




yeahhh. heart....


unpredictable...


MIRA..........


dia sayang aku.............


sangatsangat.


tapi aku still tak boleh terima dia.


kenapa............ =(


padahal setakat nie dia tak pernah merungut dgn aku.


aku selalu MARAH dia.


aku selalu MAKI dia.


aku selalu HAMUN dia.


tapi dia tetap sabar dgn aku.


hmmmmmm...


you know what..


when she is not around i feel like im missing her.


but when she is in front of me i feel like MENYAMPAH. hahaha *just kidding*


for serious,while she is sacrify to get my love, i am dreaming about freedom.


aku rasa mcm taknak terikat dgn sape2.


aku nak bebas.


tapi.........................


entah laaaaa. takde dia pon gelisah jgk.


ade pun asek saket hati jeee...


BHAHAHA! pukimak je ayat.


TAPI SUMPAH dia OKAY bg aku.


*SHE IS PERFECT GIRL FOR EVERY BOYS*


p/s : I am not BUAYA FRIEND (BF) who is searching for GILA FRIEND (GF). =)



August 01, 2011

ini kawan saya.





hey ho!


hey semua org.


sehat??


harap2 semuanya sehat laa.


esk dah puasa.


haishhh. lambatnye nak rayaa. =.='




haaa.


hari nie bkn nak cite pasal raya or ape.


tapi the main point is nak wish BUFDAY MEMBE aku Hanif Hanuar pada hari ini 1 AUGUST 2011.




INI LA HANIF HANUAR









aku tak tau pulak hari nie bufday dye.


aku dapat tau bila dia balik biliik dengan keadaan kotor yang amat sangat (telur dibancuh dengan tepung) diseluruh badan.


BHAhAHA!! kesian dia,membe2 dia pedajal dia.


SELAMAT HARI JADI KAWAN!!




hari nie jgk akak aku Siti Sapiah Mohd Razmi telah selamat melahirkan cahaya mata yang kedua.


TAHNIAH buat Siti Sapiah Mohd Razmi dan suaminya yang tercinta Nik A'zizul Rahman atas kelahiran cahaya mata yang diberi nama NIK ADRIANNA BALQIS.


cantek kan nama tuuu. sama mcm ibu dia. =)


apa2 pun aku nak ucapkan semoga murah rezeki kepada mereka berdua. =)




and and and hari nie jgk ade org belanja aku dinner kat hotel. =)


SI KELING yang aku maksudkan tu laa.


kenyang aku hari nie. hahaha.


SI KELING tu nama dia FATIN UMMIRAH BINTI ZAILAN







hahaha. dia baik sngt dgn aku.




THANKS BABE. =)


aku happy sangat dapat pg dinner dgn kau KELING!!


sekali lagi terima kasih sbb ajar aku COSTING.


aku nak dapat A mcm kau, and dapat DEKAN mcm kau.


hehehe.


okay lah.


nak tido dahh.


esk nak bngun sahurrr.


heee. tata~

July 29, 2011

education

hey!


whutsup.


yesss. youu...


=)


thanks.


for what???


hmmmm. thanks for reading this extremely interesting bored entry of mine.... perhaps.


hahahaha.


berbekal kal sebatang rokok winston,ditemani bunyi dengkur makhluk yang seakan2 bunyi Keretapi Tanah Melayu... 


Kebosanan melandaaaa.


beginilah hidup aku sebagai student universiti.


dah lewat malam pon tak tido lagi.


baru habis study nieee. mggu nie + miggu depan bynk test. =.='


hahaha. best kan.




takpe laaa. 


dah name student.


belajar kat mana2 pun susah. asl MALAS dgn RAJIN jeee.




tapi kat sini skrg dah okay siket.


sbb aku dah ade org yg blh tlg aku.


hahaha.


SI KELING.


baik dgn aku,pape je mesti dia tlg aku.


stick je dgn aku.


terimakasihbanyakbanyak =)


aku takkan hampakan kau keling,kau bnyk tlg aku,


nanti aku balas balik ape yg kau buat untuk aku.


sape SI KELING??


ohhh. dia tu perempuan yang kurang putih kulitnya.


tapi berbangsa melayu,hahah,aku saje panggil dia keling.


name manje la konon nyaaa.


hahahaha.


nanti aku kasi more detail pasal SI KELING nie.


gambar?? nanti2 laaaa.


hahaha.


pape pun stakat nie aku respect dia sbb tahan dgn aku.


maklum laaa,aku nie jahat.


kuat marah(dulu)


suka maki hamun(skrg kadang2 je)


suka fuck org(sometimes)


hhahaha. tapi dia nie keras hati.


langsung tak terasa. BEST KAN???


its a wonderful things to get with you KELING!




haaaaa. dah la tuuu.


aku nak tido.


esk ade SENAMRABAK. pepagi buta lg. hahaa


entah bangun ke tak aku tak tau laaa.


tapi esk aku ade plan aku sendiri.


STUDY COSTING A WHOLE DAY!!!!


KELING nak ajar aku. hehehe.


okay peeps!


BUBBBYEEE! =)

July 13, 2011

Pergi MATI!

I DONT GIVE A FUCK!!


weh, seriously.


aku kalau takde sape2 kat sini aku tak kesah la.


aku boleh hidup.


aku kalau takde kawan pun boleh hidup lahh.


PUKIMAK LANCAU BABI ANJING!!


Sumpah kalau aku tak fikir kau manusia dah lama aku terajang kau!


JGN INGT AKU KECIK KO BOLEH PIJAK AKU.

July 07, 2011

rasa macam DAMN!!!

hey!

ade bnyk bende nak cite nie.

tp takpe la,kesuntukan mase.

skrg nie kat bookfair,org lain tgh buat keje,aku plak curik2 online.

penat lahhh. =.='

WEHHH!! RAMBUT AKU DAH PENDEK!! MCM DAMN!! SERIOUSLY!! =(

tp takpe,nanti panjang balik. =(

hmmm. TOO MANY QUESTION WITH NO ANSWER.

tu je yg aku nak bgtau.

banyak sngt bende yang dah lari dari landasan semester nie.

aku rase semua dah LOST.

belajar pon aku rase mcm kosong je.

tak same mcm semester lepas. BEST!!

sem nie lain siket.

maybe sebab classmate tak mcm dulu,KURANG

maybe sebab roomate tak mcm dulu,BERPECAH

maybe sebab kawan tak mcm dulu,TAKDE MASA

maybe sebab aku tak mcm dulu,BERUBAH

hmmm. tak tahu lahh. aku pon pening.

hmmm. tadi aku terbaca blog sorang girl nie.

blog dye kembali same mcm dulu.

FULL OF SADNESS.

sebab aku ke..... ='(

kalau sebab aku,aku mintak maaf sangat2.

you cakap you dah HAPPY

you  cakap you dah KUAT

tapi you still kuat nangis.

seriously i rase bersalah sangat2.

maaf sangat2 kalau semua tu i yang buat. 

maybe sebab tu bila tiap2 kali you nampak i you lari.

menyorok.

tak pernah nak pandang muka i.

mcm dah benci i sangat2.

its okay kalau you dah benci sangat2 dgn i.

tapi please maafkan i sbb i takde niat nak mainkan you. 

SUMPAH.
................................................................................................................

July 02, 2011

forgive me. ='(

hey.


sumpah time aku typing nie aku sedih gila.


aku dah buat sorang girl nie nanges.


bagi aku,ape yang aku dah buat tu satu kesalahan yang besar.


sbb dye tak pernah sakitkan aku,malah dye sayangkan aku.


tapi aku dah buat dye nanges.


aku dah tersalah percaturan,aku bagi dye harapan.


tapi lain yang aku buat,aku takot nak terima mane2 perempuan dalam hidup aku.


niat aku just nak buat dye happy,tapi lain yang jd.


youuu..... seriously im sorry...


i didnt meant to hurt your feeling....


i didnt meant to make fools of you....


i didnt meant to make you cry....


I JUST WANT YOU TO BE HAPPY....


I JUST WANT YOU TO FORGET YOUR PAST,FULL OF SADNESS...


i harap you dapat maafkan i.


HEY! HEY! best dapat kenal dgn you.


you comel,pemalu,clumsy.


hahahaha.


i suka usik usik you,tapi you tak kesah kannn???


hmmmmm... you..........


MAAFKAN I................ ='(

May 26, 2011

April 23, 2011

Yellowcard - Only One



Broken
This fragile thing now
And I can't
I can't pick up the pieces
And I've thrown my words all around
But I can't
I can't give you a reason

I feel so broken up
(So broken up)
And I give up
(I give up)
I just want to tell you so you know

Here I go
Scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, there's just no one that gets me like you do
You are my only
My only one

Made my mistakes
Let you down
And I can't
I can't hold on for too long
Ran my whole life in the ground
And I can't
I can't get up when you're gone

And something's breaking up
(Breaking up)
I feel like giving up
(Like giving up)
I won't walk out until you know

Here I go
Scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, there's just no one that gets me like you do
You are my only
My only one

Here I go so dishonestly
Leave a note, for you my only one
And I know you can see right through me
So let me go and you will find someone

Here I go
Scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, there's just no one, no one like you
You are my only
My only one

My only one
My only one
My only one
You are my only
My only one (n_n)

kebarangkalian.

hey! wassup peeps!


haha. sudah agak lama tidak menaip di blog ini.


tiitle "kebarangkalian" tu saje je aku letak.


tak tau ape motif dye.






btw. di kesempatan nie aku nak wish bufday kat roomate aku MUHAMAD FITRI.

hari nie,23 APRIL. bufday dye. bro.. best dohh malam tadi pedajal ko! haha!


dah. tuu je. =.='




minggu nie minggu final exam. errrrr.... =.='


penat + tension + mental. and banyak lagi plusplus. >.<


so. minggu nie keje aku. study and lepak library saje.

best kan. =.='






ade cerita nak kongsi nie.


cerita pertama ialah pasal GULA2 KAPAS. hehe.

best wok!


hari tu aku pg pasar malam.


tetibe ternampak sorang brader tu jual gula2 kapas.


bapak best! dye buat sendiri pakai mesin!


senang je kot! teringin aku nak cuba buat sendiri.


borak2 kejap dgn brader tuh. dye cakap siket pasal pengalaman dye buat and jual gula2 kapas tuh.


aku pun terfikir . . . nanti aku nak beli jugak mesin tuh. hahaha. =.='




haaa. yang nie plak cerita tak best. cerita balik ruma je.

hahaha. malas nak cerita.

as usual,aku bg mate korang cerita kat korang.




nie baru abes kelas. amek pix dgn si gendut.

Gendut cakap nanti klau balik dah rindu. so amek la pix. buat ilang rindu. =.='



malam tuh gendut pg anta aku dgn moto.

kesian dye. padahal malam tu dye pun balik jgk. mesti penat kan. =)

goodbye GEMIA. see you again. =)

time nie aku kat bus stand dgn gendut.
dia cakap nak tggu aku smpai bus datang.
thanks bro. =)

Time nie bus dah sampai. si gendut tu senyum.
cakap kat aku hati2. ape2 call. thanks skali lagi bro. =)


then lepas aku anik bus dye pn terus gerak.

sanggup tggu aku smp naik bus.

goodboy.

sayang kau dohh!!

you know what,kau terlalu baik dgn aku.

even aku nie bapak jahat.

hahhaa.

sampai orang cakap aku dgn kau dah mcm GAYBOY.

tp kau buat bodo + gelak je!!

takpe. biarkan orang nak ckp.

yang penting aku dgn kau tahu ape yang betul.

hahaha. =)

si gendut = SHAFIQ HAIRUDIN!

bye2 all!!


p/s : statement cik kentang dalam post latest dye tuh tak betol. yang betol nye i yang jauhkan abu yang jauhkan diri dari dye sbb dye dah ade bf. =.='

April 19, 2011

Elton John - Sorry Seems To Be The Hardest Word


hoi! hoi! saje post lagu nie. best la si elton john nie. rase nak hantuk je kepala kat dinding sbb best sngt lagu dia nie. yesss!!! hayati lah lirik dan senikata lagu nie. haha. bye2.

April 05, 2011

Weakness.

hey! hey!


im here!


again!


i dont know what to do in this bored evening.


i want to sleep. but....


i cant.


actually..... i miss somone...


very badly... ='[


i wonder what shes doing right now..


is she okay??


does she miss me??


only she would know all that.. =|




hmmm....


i hope shes doing well...




soooo...


this entry isnt about her...


or me...


but its about this JANTAN DURJANA..


hahaha...




Lets talk about his weakness okay!


weakness....


everyone have their own weakness....




same goes to this handsome boy.. 


Errr.. MAN actually,not a BOY.. =.=''..


have many weakness...


1- People around him always said that he was 


ver2 "KEREK + "BAJET" + ''SOMBONG" + "JAHAT".


    betol ke?? hmm entah laa... tp mcm betol 


je.. sbb aku susah nak SENYUM.. MUKA 


KETAT...MASAM..


aku selalu jgn maki2 orang tak tentu pasal...


lebih2 lagi pompuan....


selalu tunjuk FUCK kat pmpuan...


hmmm... entah laaa...


susa nak rapat dgn orang...


tp aku dah biasa mcm tu kot...






2- It is naturally in human beings to be a 


"PEMALAS".. that is his natural habit... 


its hard to throw away that fucking rubbish things!!


"SAYA SEORANG PELAJAR YANG MALAS DAN DEGIL. SAYA SELALU DATANG LAMBAT KE KELAS"


hahaha... =.='' mcm fokkk!






3- I am 21 years old. 


BUT... 


my physical isnt 
looks like 21 years old man.. 


ohh! damn! 


peeps always thought  that im a 16 years old school student! 


ohh! shit!


its very2 shame! also my face completely doent show that im a 21 years old man! 


ohh! fuck!


sometimes..... errr... not some times but MANY TIMES i've been bullied by my fucking dickhead friens because they are bigger and fatter than me... =(


they alwanys teasing me...


OHH MOM!! HELP ME!! ='(


4- Do you have somethig that you very OBSESSED for?? 


ohh!! i have it!! wanna know what is it???


"GULA-GULA KAPAS a.k.a COTTON CANDY!!"


hahaha... =.=''


im fucking obsessed with that damn candy...


i love it because its so SWEET.


i love it because its so SOFT.


i love it because its full of PASSION.


i love it because its remind me to SOMEONE.


and 


i love it because its COTTON CANDY!!!


but............................


did you know what people says to me when they see im carrying and eating that candy???


let me replay the dialog~~


a) abu,ko nie mcm budak2 la.. makan bende nie.


b) ehh.. abu!! makan gula2 kapas ke?? comel dohh.. nampak sweet je..


c) allo brader.. cakap hardcore.. tak kan makan bende nie kott...


d) eh abu! ko layan ke bende nie???


haaa........


nie la dialog yang keluar dari mulut2 mereka...


lebih2 lagi PEREMPUAN..


errgghhh!! tak sanggup aku dgr...


bayangkan betapa besarnya "KEMALUAN" aku bila mereka nampak aku makan bende tuhh...






5- Aku nie seorang yang tak kemas.. SERABUT + SERABAI + SAKAI + KUSUT MASAI + MASAM + COMOT.


hahaha...


pergi kelas rambut macam dawai berbelit2..


rambut tak pernah berminyak...


baju tak penah gosok...






6- Nie kelemahan aku paling besar. "AKU SUSAH NAK RAPAT DGN PEREMPUAN,SUSAH NAK SUKAKAN PEREMPUAN,SUSAH NAK JATUH HATI DGN PEREMPUAN,SUSAH NAK BAGI HATI AKU KAT PEREMPUAN"... 


TAPI...


BILA AKU DAH BAGI HATI AKU.. 
AKU AKAN SAYANG GILA2.. 
SAYANG GILA BABI PUNYE..


TAPI...


BILA DAH KECEWA..........




"if you love someone,let them go...
if they dont come back to you,they were never yours...
if they come back to you,they were yours to keep..."


but.. listen to this..


"cintailah sesuatu itu sekadar sahaja,kerana ia akan menjadi kebencianmu pada suatu masa...
bencilah sesuatu itu sekadar sahaja,kerana ia akan menjadi kecintaanmu pada suatu masa.."


wassalam...