July 29, 2011

education

hey!


whutsup.


yesss. youu...


=)


thanks.


for what???


hmmmm. thanks for reading this extremely interesting bored entry of mine.... perhaps.


hahahaha.


berbekal kal sebatang rokok winston,ditemani bunyi dengkur makhluk yang seakan2 bunyi Keretapi Tanah Melayu... 


Kebosanan melandaaaa.


beginilah hidup aku sebagai student universiti.


dah lewat malam pon tak tido lagi.


baru habis study nieee. mggu nie + miggu depan bynk test. =.='


hahaha. best kan.




takpe laaa. 


dah name student.


belajar kat mana2 pun susah. asl MALAS dgn RAJIN jeee.




tapi kat sini skrg dah okay siket.


sbb aku dah ade org yg blh tlg aku.


hahaha.


SI KELING.


baik dgn aku,pape je mesti dia tlg aku.


stick je dgn aku.


terimakasihbanyakbanyak =)


aku takkan hampakan kau keling,kau bnyk tlg aku,


nanti aku balas balik ape yg kau buat untuk aku.


sape SI KELING??


ohhh. dia tu perempuan yang kurang putih kulitnya.


tapi berbangsa melayu,hahah,aku saje panggil dia keling.


name manje la konon nyaaa.


hahahaha.


nanti aku kasi more detail pasal SI KELING nie.


gambar?? nanti2 laaaa.


hahaha.


pape pun stakat nie aku respect dia sbb tahan dgn aku.


maklum laaa,aku nie jahat.


kuat marah(dulu)


suka maki hamun(skrg kadang2 je)


suka fuck org(sometimes)


hhahaha. tapi dia nie keras hati.


langsung tak terasa. BEST KAN???


its a wonderful things to get with you KELING!




haaaaa. dah la tuuu.


aku nak tido.


esk ade SENAMRABAK. pepagi buta lg. hahaa


entah bangun ke tak aku tak tau laaa.


tapi esk aku ade plan aku sendiri.


STUDY COSTING A WHOLE DAY!!!!


KELING nak ajar aku. hehehe.


okay peeps!


BUBBBYEEE! =)

No comments:

Post a Comment