January 31, 2011

strawberry canai bread (betul ke aku eja???) dan sekolah...

hoi! hoi!
sejuk...
pagi....

pepagi lagi bangun pegi kdai beli breakfast....

dlm kepale ( ROTI CANAI!!!!)..

dah lame tak makan...

tetibe aku nampak budak2 pegi skola...

HEY!!! adek2 nak pegi skolah!!!

jalan elok2...

heheh!

rindu plak nak pg skolah....

dah lame kot tak dengar loceng time pagi n 
rehat n time balek....

rindu yang amat sngt nak pkai uniform skola....

bangun pagi mandi.....

mak kejotkan....

pagi lepak dgn kawan....

papehal sblm masok pagar kne smoke dlu...

wajib tuh!

hahaha...

dgn geng2 dulu...

hurmmm.....

dah 4 taun dah tak sebut "SEKOLAH"

tah kemane la sume geng2 time skolah....

rindu.............................. =(((((


tetibe....

roti canai!!!

sedap bau....

hehehe....

tapi kannn........

aku teringin sngt nak makan roti canai 
strawberry....

aku penah makan skali je dulu...

best gile siot!!!

tak silap aku time tuh aku makan kat MAPLE (AREA MALURI,CHERAS)...

mase tgk world cup...

lepas tuh dah tak jumpe smpai la skrg...........

mane aku bole dapat lg ehh????

mengidam wehhh!!!


haaaa...

begini la rupa roti canai strawberry....

nampak sedap kann???

SAYA NAK!!!!

pesan ibu....

usha kiri...
usha kanan....

blaja betol2....

jgn main2....

jgn jadi budak jahat...

jgn lupa solat....

buat baik kat sume org....

nanti dah bjaye bole tlg family....

ko taknak ade rumah sndiri ke???

kerete kebal sendiri ke???

ko tak teringin ke nak tembak rumah org dgn 
kete kebal???

NAK!!! NAK!!!

haaaaa.....

kalau nak blaja betl2... jadi budak baik.....

jgn jd mcm setan!!!!
 
kat dunie nie takde dah jalan lain nak dapat duit....

dgn ilmu la ko bole dapat duet.....
ingt tuh!!!!!!

Trey Songz - Already Taken -----> by JONGOS

January 27, 2011

hari nie ade ape???

hari nie.....
hari rabu.....
hari nie hari rabu........
ape ade dgn hari nie?

meh aku cite...........

hari nie pepagi lagi,tak silap aku dlm pkul 3pagi kot....
lepas study ECO(ade quiz) aku bukak fb jap....
ade budak pompuan touching dgn aku.....
tah ape2 laaa..... dak tuh nak brkenalan dgn aku....
chat pnye chat tetibe dye touching dgn kate2 n bahase aku....
sentappp....
aku dah bengang... pahal plak dak nie kannn.. tetibe nak sentap....
nak sngt berkenalan,tp gedik nak touching2....
bajet aku nak pujuk la???
weyy!!! bole blah laaa!!! ko yg nak bkenalan dgn aku kannn...
so ko kne accept la... dah mmg perangai aku....
aku tak suke gune pkataan "saye" "awak".... bapak geli!!!
oleh sebab aku pkai prkataan "aku" "ko" je ko nak sentap....
dah tuh marah2 then remove aku dari fb ko...
weyyhh!!! sory lah! aku bukan jenis yg mcm ko fkir....
ko yg add aku,sory la aku nak add ko plak....

then aku malas nak pk bnyk...
off fb...
tido....

pagi tuh....
hujan....
aku bngun dah awal dah....
gerak pg kelas pon dah awal...
tapi hujan...
so terpakse la aku benti kejap....
ujan benti aku terus gerak pg kelas.....
masuk je kelas(lewat) pndang muke MISS BEGUM mcm masam jeee....
mesti marah....
blaja pnye blaja tetibe je MISS BEGUM marah....
sound satu kelas....
ckp kelas kteorg paling teruk laaa....
tak pay attention la....
ckp kteorang tak suke dye la...
datang lewat laa....
ape laa...
mcm2 yg kua.....
then dye blah mcm tuh je.....
aku terase gile....
time dye ckp datang lewat tuh dye pandang aku n shafiq...........
pehhh!! aku senyum je.....
come on la.... kteorang pnye ostel jauh.... jalan kaki dah dekat 2 kilometer....
ujan plak tuh....
takkan la miss tak faham.....
bkn every class miss kteorang dtg lewat....
setahu aku 2 kali je,tuh pon sebab ujan.....

lepas tuh aku kteorg gerak pg kelas ECO.....
ade quiz......
madam dtg lewat....
nebermind la... sbb madam pregnant,kteorng faham....
tapi kannnn......
kenapa madam kejam sngt.... ='(
quiz bagi mase 20 minit je........
soalan belambak....
ddah tuh kne lukis 3 graf plak tuh....
MADAM!!! SAYA TAK PANDAI MELUKIS..... SO,AKAN MAKAN MASE LA UNTUK LUKIS GRAF TUH.....
mmg tak sempat la....
terbang dah 8 markah aku kat situ..... ='(


aku badmood.....
tetibe je si CHEQ KEMAIHH tegur aku....
dye ckp "rileks laaa....nie quiz je kannn...nanti ade quiz lagi ko score laaa..."
then dye bahan2 aku...
aku gelak je....
padahal tak lawak pon tapi bole buat aku happy.... =)
hehe....

dah abes class....
nie la hasil dye.....
Cheq Kemaihh bajet jambu... hahaha
Garang tak????????
hahaha....


last....


hahaha...
yg tengah tuh budak gendut...
shafiq name dye....

byebye all...
jumpe lepas chinese new year!!

January 23, 2011

Mukabuku = Dinyahaktifkan


hey! hey! 

sorry guys!

my fb has been deactivated...

coz im really3 dont want to open it!! MALAS!

btw,i found it not important at all...

bnyak merapu dan meraban...

hhaha...

nanti papehal text kat je la,tp aku tak bole balas...

hahaha...


p/s : kpd si JUWANG... papehal text kat num abuhensem okay! miss you darl! 

to princess..

weh ko sape nak ckp aku bajet2 nie???

who are you bitch!!!

aku tak suke org usha blog aku lepas tuh nak komen aku pnye perangai...

kalau ko nak komen or maki hamun,ko maki la pasal post aku...

jgn la maki pasal perangai aku...

go die la bitch!!!

blog aku,aku pnye suke laaa...

kalau ko tak suke ko tak payah nak usha!!

its mine!! not yours okay!!!
                                                                     whatthefuckman!!!

January 22, 2011

a walk to remember - everything i do i do it for you--------> thanks to juwang..

thanks to JUWANG...

hey! hey! 

JUWANG...

im so sorry bout last nite...

hehe...

how dare me made a decision like that!!!

yes i dare!! tp tak sanggup....

hahaha...

look.. im really2 sorry...

i penat  but i cant give up....

coz im on it halfway you know....

so i cant stop right here....

i must go on it....

but PLEASE dont make me like a SHIT!!

coz i'll make you like a PIG....
            remember that yah!!!
hey! hey!

really thanks for the songs.....  

so sweet... 

THANKS JUWANG....
p/s : i kne sawan JUWANG....

January 21, 2011

aku ke??

Selekeh ke Bangang???
alkisah....
semlam aku terserempak dgn membe aku,dak poli...
dye asl Cheras.. Flat Penara yg aku lepak dulu...
dah dekat 2 tahun aku tak jumpe dye.. tup2 jmpe kat sini....
so aku melepak kan diri dgn dye aku n awek dye...
aku dah lame tak lepak dgn dye...
so aku lepak la.. tp bukan niat nak kacau dyeorang date...
boraak pnye borak....
then dye cakap "eh.. ko nie dah makin selekeh laaa... sakai gile.... awek aku tak suka dohhh aku kawan dgn org selekeh nie...."
PEHHH!!!! ade org ckp aku nie selekeh,tak pandai jaga keterampilan...
sakai...
kelam...
kusut....
masai....
huru hara...
aku nak je tumbuk muke awek dye tuh....
yg dye plak pg ikot ckp awek dye.....
dah pandai pilih awek dari membe.....
maklumlahhh.... manusie nie hati dye cepat berubah....
dlu bkn main lg tak suka pompuan....
tp skrg........................
tp mmg btol ponndye dah makin kemas,hensem,macho...
tp satu je.... dye BANGANG!!!!
boleh plak dye bantai merajuk dgn awek dye.....
bodoh gile......
yg si betina tuh plak memujuk laaa.....
sial pnye membe......
MACHO tp BANGANG!!!
MOHAMAD ROSHIDIE... Ko bukan membe yg aku kenal dulu....
BLAH la KO!!!!
nie haa aku bg ko..............

kalau aku selekeh mcm KERBAU,ko BANGANG mcm LEMBU!!!!


BHAHAHAHAHA!!!!
aku harap ko bace post aku nie...
TUNJUK KAT BETINA KO YG BANGANG TAHAP DEWA MCM KAMBING TUH!!!

January 20, 2011

K O S O N G . . . . . . . .

hari nie pepagi lg aku takde mood.......

(JANGAN KACAU AKU KALAU TAKNAK KENA MAKI HAMUN!!)

tak tau kenape....

rase tak larat...

tak tahan....

give up.....

rase mcm  nak lepaskan sume.......

rase mcm nak lari.....

jauh.....

pg tempat yg aku sorang je ade........

tempat yang org lain tak boleh jumpa aku........

tempat yang jauh sangat2......

kat sane aku boleh buat ape je yg kau nak....

tanpe gangguan org lain.........

aku dah lame inginkan tempat yg mcm tuh....

SOMEONE PLEASE TAKE ME THERE........ ="(

aku taknak dok sini.....

kotor....

gatal......

AKU KENE SCABIES!!!

OHH WHATTHEFUCK MAN!!!


sumpah tak larat.....

sumpah tak tahan.......

tp............

aku still lg kat sini........

ape aku bole buat.......

lemah...........

aku bodoh......

tak boleh buat pape..........

aku ingt aku kuat.........

tp tak.............

aku rase hina sngt2.......

BODOH!!! BODOH!!!! BODOH!!!!

FUCKINGSHIT!!!!!

FUCK LIFE!!!!

tak tahan.....
nak mati....
jom!!!!

January 14, 2011

Manusia... Dosa... Larangan....

Apakah perbezaan 2 gambar diatas????

Ape???

Anjing??? Hah??? Kotor???

Takpe.... Nanti aku hantar blog ni pg dobi 

ehh...

korang penah terpikir tak pasal ISLAM MELARANG 

UMATNYA MENYENTUH KHINZIR(atau yg selalu disebut sbg BABI)?????

pernah kan????

haram kalau menyentuh binatang2 sekalian itu.....

tapi mcm mane kalau TERsentuh????

berdosakah????

JAWAPANNYA : TIDAK.....

sebab... Kalau TERsentuh kte hanye perlu menyamak sahaja......

jadi tidak berdosa la kannn???

Then...

cuba plak tgk pix pasangan kat atas......

romantik kannn????.....

hah??? best???

apa??? sedap???

haaaa.......

tgk laaaa puas2 sampai lebam.........

korang pernah tak pegang tgn or sentuh AWEK or PAKWE korang????

ape???

peluk???

best???

ohhhhhhhhh!!!!!!!!!!!

tp tak berdosakah?????

boleh ke????

dalam ISLAM,kita dilarang menyentuh walau siket 
pun kulit orang yg bukan muhrim.....

berdosa besar!!!!

ISLAM melarang sama sekali manusia berbuat sedemikian....

tapi manusia dgn rela dan suka sekali berbuat sedemikian....

boleh pegang2,peluk2,raba2....... mula2 siket2 
lama2 BUNCET!!! mula2 ringan2 lama2 BERAT!!!

tapi bende nie tak perlu DISAMAK!!!!

pelik kann????

nak tau jawapan dia???
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.

 .


.
.
.
.
.
.
.
.
..

.

January 11, 2011

Iklan Produk Dari Syarikat Gergasi Dunia...

Politik Murahan...

21 sudah!!!

Semalam penat bhai!!!

10 january...

melayan membe... 

pegi makan,celebrate la katekannn....

huh!! menyampah!! saket badan aku....

terok kau kene...
malam tuh phone aku jammed,penoh dgn mesej wish dari membe...

rase nak campak je phone...

BTW,thanks to CAPIX n AYIE...

hehehe....

n sume kawan2 yg wish...

sory kalau korang wish tapi aku buat bodoh sbb perangai aku mmg mcm tuhh...

pdhal dlm hati senyumm... (n_n)

January 08, 2011

sup darlin' ! !

Hey saturday !!!...

this day... its 30 % happy and 70 % not happy at all because tomorrow the SUNDAY is waiting.
and that SUNDAY wants me to go to class!!!
HUH ! ! !

January 07, 2011

kebenaran bila rakyat merungut harga barang naik.......

lawak ke???

betul ke???

hah????

salah????

ANDA SENDIRI YG MENILAINYA....

bak kata "RAKYAT DIDAHULUKAN,PENCAPAIAN DIUTAMAKAN"...

January 06, 2011

Lomo ohh Lomo!!!

LOMOGRAPHY.......





Teringin nak ade camera mcm nie.....     

















Dan mcm nie....




 Lepas tuh amek pix mcm nie....

 

      Dan mcm nie....





Smart kannn....

Uhhhh!!!

Aku taknak nikon tuh sumee...

Tak best..

lomo lg best....

mesti beli nie.....

MESTI!!!!!

January 05, 2011

teringat daku.....

                 Me + Kuzu + Kujie...                
Time nie kat kampung,Besut....

Rindu gile time kecik2 dlu....

time nie nak pegi kelas fardhu ain,skola rendah... bhahaha!!!

                               Me + Joe + Rozy + Azan....
haaaa... time nih aku darjah 5 kalau tak silap laa....

aku yg ujung skali,belah kiri...

sakai kannn??? 

hah?? mcm ape??

anak terbuang???

tu duluuuu....

skarang????... haaaaa....

makin hensem kot.... =P

bhahaah!!!

rindu kat korang sume... =(

love you all damn muchh!!!
YAMAHA RXZ LIMITED EDITION(white) + HONDA EK9 KNE SUMPAH (dark green)....
-SECOND
-GOOD CONDITION
-HARGA BOLEH NEGO

BERMINAT????? SILA HUBUNGI 0123456789...

bhahaha!! aku ter"usha pix nie.. kreatif budak2 zaman skarang....

January 04, 2011

4 Januari 2011-Malam punye hall...

Siti Hajar????....

td aku dpt call dr budak nie....

borak2 dgn dye,gelak2,cite pasal dulu2...

tp tetibe je dye nanges... aku tak tau asl... hurmm... 

dye ckp dye rindu aku...

yeke???... 

entah lahh...

then trpakse la aku pujuk dyee.... (mcm pandai memujuk plak kann.. menyampah!! -.- )

ble dah abes borak tetibe aku dapat msj...

ble aku bkak je aku tgk msj tuh dari dye....


"Abu... Ja mgharapkan abu kembali pada Ja..."...AHH SUDAHHH!!! aku dah 

pening dah....

apahal plak dak nie jd mcm nie...

pdhal dlu aku dah ckp kt dye yg aku just anggap dye 

sbg kawan je....

hurmmm.....

entahlah jaaa......
susah nak cakap.... 

Eyes Set To Kill "Darling"

4 Januari 2011

Bosann...

pg kelas.. hari2 aku pg kelas...

menapak cari kelas.. bapak jaoh...

asl la uitm nie buat gemia... menyusahkan betol laahhh...

stengah jam aku cari kelas tak jumpa... masok je kelas dah kene gelak...

classmate punya halll...

tah ape2...

hey! hey! adeela text suro online fb... sory sayang.. i cant,fb kne 
block la.. pkai uitm pnye wireless...

hurmm...  



BTW,imissyou a lot BUNCET!!!

3 Januari 2011.. Kelas pun bermulaaa....

USTAZ COKLAT!!!!

 Hari nie kelas start,kimak jaoh nak jalan dr gemia...
dah la aku kne halau.. sbb pkai "cap" n "sweater"... bhahaha!!

malu siot!! sume org tgkk...
Ustaz ckp "ko nak pg mane?? Ingt nie ekspedisi ke ape... 

KELUAR!!!"

Aku pun dgn selamba keluarrr...
bhahaha!! =.=