July 02, 2011

forgive me. ='(

hey.


sumpah time aku typing nie aku sedih gila.


aku dah buat sorang girl nie nanges.


bagi aku,ape yang aku dah buat tu satu kesalahan yang besar.


sbb dye tak pernah sakitkan aku,malah dye sayangkan aku.


tapi aku dah buat dye nanges.


aku dah tersalah percaturan,aku bagi dye harapan.


tapi lain yang aku buat,aku takot nak terima mane2 perempuan dalam hidup aku.


niat aku just nak buat dye happy,tapi lain yang jd.


youuu..... seriously im sorry...


i didnt meant to hurt your feeling....


i didnt meant to make fools of you....


i didnt meant to make you cry....


I JUST WANT YOU TO BE HAPPY....


I JUST WANT YOU TO FORGET YOUR PAST,FULL OF SADNESS...


i harap you dapat maafkan i.


HEY! HEY! best dapat kenal dgn you.


you comel,pemalu,clumsy.


hahahaha.


i suka usik usik you,tapi you tak kesah kannn???


hmmmmm... you..........


MAAFKAN I................ ='(

2 comments:

  1. give her time.. everything will be okay soon.. walaupon i xtau sape girl tu.. hehe

    ReplyDelete